2010. aug. 12.

Mozzarellával töltött gombafejek




25dkg apró csiperke, 2-3csomag mozzarella golyó, olíva olaj, 3gerezd fokhagyma, só, petrezselyemzöld

A gombákat megtisztítom, szárukat eltávolítom, majd fejtetőn tűzálló tálba egymás mellé teszem őket. Minden gomba hasába teszek egy kis golyó mozzarellát. A fokhagymagerezdeket nagyon apróra vágom, vagy fokhagymanyomón átpréselem, összekeverem 4-5ek olíva olajjal, kicsit megsózom. Minden mozzarellával töltött gombra teszek 1-1teáskanállal ebből az olajból. Tetejét megszórom friss petrezselyem zölddel.
Előmelegített sütőben közepes hőfokon 10percig sütöm. Köretnek főtt, tört burgonyát kínálok mellé, de burgonyapürével vagy rizzsel is tálalható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése