2011. dec. 5.

Spenótos lasagne


Hozzávalók: spenótos lasagne lapok, spenót pürésítve, sajt, vaj, pici liszt, só, bors, szerecsendió, lenmag, szezámmag, tökmag

Besamel mártás készítünk a vajból, kevés lisztből, picit sózzunk, borsozzuk, szerecsendióval ízesítjük. Összekeverjük a spenótpürével, aki szereti, tehet bele csípős paprikát. Én szeretem, úgyhogy tettem bele,- sokat!
Tűzálló tálat vékonyan kivajazok, egy kevés szószt teszek bele, majd a lapokat, és így sorban míg a tetejére kevés szósz kerül, majd sok-sok sajt részelve (mindegy milyen, most éppen trappistát használtam), a végén megszórom lenmaggal, tökmaggal, fehér és fekete szezámaggal. 25percig közepes hőfokon sütöm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése