2010. szept. 13.

Paradicsomos hal tésztával

Hozzávalók: 50dkg halfilé, 5-6db nagyobb paradicsom, 1közepes vöröshagyma felkockázva, ízlés szerint fokhagyma aprítva, 1 chilipaprika aprítva, babérlevél, kakukkfű, borsikafű, oregano, só, fehér bors, 1kk csípős curry keverék, 25dkg száraz durumtészta

A halat, ha fagyasztott előző este kiveszem a hűtőből, jól besózom, kiolvasztom, majd lecsepegtetem, nagyobb darabokra vágom.

A vöröshagymát a babérlevéllel kevés olajon megpárolom, beleteszem a halat, majd együtt sütöm. A paradicsomot összevagdalom, majd a fokhagymával, chilivel, sóval, borssal, curryvel mixerbe teszem és összeturmixolom. Ne legyen nagyon pépes!

Mikor a hal már majdnem kész, hozzáöntöm a paradicsomos keveréket és kis lángon összemelegítem. Nem forralom!

Főtt tésztával, esetleg burgonyával vagy rizzsel tálalom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése